VIDOVIĆ KRIŠTO POSEBNO UDARILA NA HRVOJ ŠIPEK! Zbog jedne stvari se posebno obrušila na nju

Rasprava u Saboru o  izvješću o radu glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek bio je povod oporbi za žestoke prozivke i traženje njene ostavke, jer kako smatraju loše radi svoje posao. Glasna je i žestoka u retorici kao i uvijek bila nezavisna saborska zastupnica Karolina Vidović- Krišto koja je Hrvoj Šipek prozvala zbog toga što je na poslu u DORH-u i dalje bivši glavni državni odvjetnik Mladen Bajić za kojeg je iznijela niz vrlo ozbiljnih i teških primjedbi dok je bio na funkciji.
Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

 

ŠTO MLADEN BAJIĆ JOŠ UVIJEK RADI U DORH-u, TE ZAŠTO NIJE PROCESUIRAN?

Gospođo Hrvoj-Šipek,

Vaš prethodnik Mladen Bajić, iako sedamdesetogodišnjak još uvijek je aktivan u službi. Navedeni gospodin je jedan od glavnih krivaca za širenje korupcije za vrijeme Ive Sanadera. Taj Bajić je otvoreno štitio korupciju, a postoje indicije da je i sam u njoj sudjelovao, i to u slučaju pogodovanja u projektu Dubrovačkih vrtova sunca.

Isto tako, počinio je kazneno djelo veleizdaje, kada je slučaj Ovčara, najveći zločin nakon Drugog svjetskog rata, predao srbijanskome pravosuđu. To bi bilo kao da su saveznici 1945. angažirali Hitlerove Državne odvjetnike za nürnberški proces.



Recite mi molim Vas, zašto još uvijek držite tog Bajića u DORH-u, to jest, zašto ga niste procesuirali zbog navedenih protupravnosti koje je on počinio? Imate li Vi strah od tog gospodina, je li Vas on možda nečime ucjenjuje? Osoba s takovom listom prijestupa u ni jednoj uređenoj državi ne bi mogla biti u državnoj službi!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI