VIJEĆNIK KAJKIĆ OBJAVIO KOMPROMITIRAJUĆE FOTOGRAFIJE: Evo što se radi s dokumentacijom iz Plinare

Izvor: Facebook Nikola Kajkić

Nekadašnji šef Nacionalnog sindikata policije, a sadašnji vijećnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji, blizak Domovinskom pokretu, Nikola Kajkić na svom je profilu na Facebooku objavio neobične fotografije.

On tvrdi da prikazuju uništavanje dokumentacije u Plinari istočne Slavonije kako bi se prikrila njena uloga i u pljački Ine.

Evo njegove objave:

“IDEMO DALJE!!!

Nakon što je USKOK iz ureda direktorice i predsjednice uprave MARIJE RATKIĆ, oduzeo laptop, kompjuter i dio dokumentacije, u firmi je nastao haos, naime po nalogu ‘NEKOG IZ STRANKE’ krenula je čistka… uništavaju se svi papiri i dokumenti (sav kriminal koji je počinjen preko i u toj tvrtki u zadnjih 20 godina, pokušava se prikriti, sva dokumentacija se reže i baca u smeće),TKO JE OVO NAREDIO?

Direktorica Marija Ratkić je u zatvoru!

dala je ostavku….

Tko je sad glavni?

Da li je glavni onaj LIK IZ STRANKE koji je iz SJENE i direktorici Mariji možda nametnuo ili preporučio sklapanje ugovora sa tvrtkom OMS UPRAVLJANJA doo??

Po mojim saznanjima… veliki igrači su u igri!!

U privitku su slike iz tvrtke PIS doo Vinkovci, gdje se vrši uništavanje dokumentacije;

Tvrtka PLINARA ISTOČNE SLAVONIJE doo, (u većinskom je vlasništvu županije Vukovarsko srijemske), jedna je od glavnih karika u krađi 1 milijarde kuna, s obzirom da sam prvi o ovome govorio još u travnju 2022 godine, vrijeme je da uskoro otvorimo i pitanje prodaje plina ‘odabranim poduzetnicima’ po povlaštenoj cijeni određenoj isključivo za građane, dok drugi poduzetnici plaćaju redovnu tržišnu cijenu!

Ima li i tu kriminala i pogodovanja?

Radi se o privatnim tvrtkama!!!

ALI I TO NIJE SVE…..”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI