VISOKA CIJENA SVAĐE HORVATA I VANĐELIĆA! Zbog nikakve obnove moramo EU-u vratiti 5,1 milijardu kuna

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 3. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik prvi objavljuje dokument koji dokazuje da se Plenkovićeva vlada miješa u neovisnost rada sudova: Ministar Malenica naredio je sucima da hitno ovrše građane.

Čitajte priču o visokoj cijeni svađe Horvata i Vanđelića. Zbog nikakve obnove moramo EU-u vratiti 5,1 milijardu kuna.


Tjednik donosi sve o ‘slučaju Đakovo’ i drugoj strani Ivana Anušića. Tjednik donosi nevjerojatnu priču o milijunskoj HDZ-ovoj hobotnici u Slavoniji.

Pukovnik Ivan Grbavac Cobra optužuje generala za lažiranje ratne povijesti: Mate Laušić lažno se predstavlja kao osnivač vojne policije. ‘Ja sam je osnovao po zapovijedi ministra Luke Bebića i generala Imre Agotića’, tvrdi Cobra.Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI