VJERSKI FANATICI ODANI DŽAFEROVIĆU! Tjednik 7dnevno donosi popis mudžahedina zbog kojih predsjednik Zoran Milanović nije otišao u BiH

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi popis mudžahedina zbog kojih predsjednik Zoran Milanović nije otišao u posjet BiH. Radi se o vjerskim fanaticima odanima članu Predsjedništva BiH, Šefiku Džaferoviću, kojeg predsjednik naziva udbašem iz Zenice i sponzorom mudžahedina. Dokument zeničke policije povezuje islamske vjerske ekstremiste s neprijateljem hrvatskog predsjednika.

Ako se pitate što se događa s Tomislavom Karamarkom, evo odgovora! Bivši šef HDZ-a na putu je da postane vjerski fanatik. Potpuno se posvetio Bogu. U svijet duhovnosti ga je uveo egzorcist, fra Smiljan Kožul.


Tjednik se prisjeća čovjeka kojeg su se mnogi bojali. Tuta je zadnje dane proveo na Blidinju koje je očistio od Bošnjaka.

U tjedniku čitajte i sljedeće teme:Premijer zatajio velik vanjskopolitički poraz! Težak udarac iz Bruxellesa za Plenkovića.

Dragan Kovačević samo je kolateralna žrtva. Zet Mate Granića dokazuje HDZ-ovo preuzimanje JANAF-a.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

 

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI