VLADA PREDSTAVLJA NOVE MJERE! Medved potvrdio da će biti u skladu s pandemijom

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomo Medved najavio je da će Nacionalni stožer civilne zaštite u četvrtak predstaviti nove mjere, koje će biti usmjerene k liberalizaciji, u skladu s aktualnom epidemiološkom slikom i s praćenjem stanja zemalja u okruženju, prenosi HRT.

“One su usklađene s aktualnim stanjem COVID-a i broja novozaraženih, odnosno stanja pandemije”, kazao je Medved. Predstavljanje novih mjera bit će u četvrtak u 11 sati u Banskim dvorima.

Dodao je i kako je na sastanku ponovno potvrđeno da koalicijski partneri stoje pri ranijem zaključku da će predsjednik Vlade obaviti sve potrebne radnje u vezi rekonstrukcije Vlade te će informirati koalicijske partnere.

Komentirao je i izjavu Arsena Bauka (SDP) da je premijer Andrej Plenković najslabija karika u Vladi. Upitao ga je li moralno postupao konzumirajući godinama određena prava.

“Što se tiče pozivanja na izbore, od oporbe se u pravilu očekuje da budu ti koji će inicirati izbore, ali elementarno je pitanje je koji od tih triju SDP-a, spreman i kome od njih odgovaraju izbori”, rekao je.Facebook Comments

Loading...
DIJELI