VLADA STRAH, ROK ISTJEČE ZA SEDAM MJESECI! Milijarde EU-a nitko neće zbog nadzora europskih tužitelja

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 10. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte sve o tajnim vezama koje spajaju Milorada Dodika i Pantovčak. Tjednik se pita ima li “ključni ruski agent Zoran M.” dugove prema Rusima koji su posredno sudjelovali u financiranju njegove kampanje pa uz Dodika, Čovića i Vučića destabilizira BiH. Piše i kako je u ožujku ove godine, bez znanja BiH, uz dozvolu RS-a, ispod rijeke Save Crodux Ivana Čermaka položio 450 metara plinovodnih cijevi.

Tjednik ekskluzivno donosi prvu ispovijest Fikreta Abdića za hrvatske medije nakon deset godina: “Todorić je završio isto kao i ja zbog velikih rezultata. Moja životna misija je opet pokrenuti moj Agrokomerc.”

Čitajte sve o tome što se krije iza referenduma Mosta o Covidu. Cilj inicijative nije Stožer, nego rušenje vlasti.

Tjednik donosi temu o tome kako milijarde EU-a nitko neće zbog nadzora europskih tužitelja. Rok istječe za sedam mjeseci, a vlada strah.



Ostale teme o kojima 7dnevno piše:

Plenković napokon ima favorita za svog nasljednika – ministra Josipa Aladrovića.

U Schengen nećemo dok ne prestanemo batinati izbjeglice. Plenković ne može ostvariti četiri ambiciozna plana.

Svi bježe iz DORH-a zbog plaća i Bajića, Hrvoj-Šipek je u problemima.

Branimir Glavaš prvi put iznosi svoju istinu: “Imam dokaz da je Merčep u vrijeme ubojstva obitelji Zec bio u Americi.”

Okrenuo se protiv gazde – Marčinko započeo rat s Mamićem.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI