VRDOLJAČE, ZAŠTO SI LAGAO? Evo što je kazao prije samo mjesec dana…

Patrik Macek/PIXSELL

"Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a... Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim - nema preslagivanja s HDZ-om!", prije mjesec dana napisao je Vrdoljak.

Da su društvene mreže odlična stvar za promociju političkog smjera ili širenje kojekakvih ideologija, odavno je poznato. S objavama, međutim, treba biti oprezan jer internet može biti zlopamtilo koje na neke neugodne činjenice podsjeti onda kad najmanje treba.

Upravo to se dogodilo s Ivanom Vrdoljakom, “kuharom” HDZ-HNS koalicije koja je malo koga ostavila ravnodušnom. O Vrdoljakovoj “vjerodostojnosti” govori nam njegov komentar postavljen mjesec dana prije odluke o koaliciji:

“Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a, ali ne mogu reći da me to nešto posebno iznenađuje.

Lagala je ta družina i nakon potpisa javnog bilježnika, lagali su i nakon sedam jamstava, lagali su i kad su zaustavili reformu kurikuluma – pametnome dosta!

Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim – nema preslagivanja s HDZ-om!Au revoir, Božo!” 

Kako je sve završilo, suvišno je komentirati. Bilo bi, međutim, odlično čuti od Vrdoljaka zašto je lagao svojim biračima…

vrdoljak

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI