VRIJEME MU NEUMITNO CURI: Mlađi Mamić mora se do ponoći javiti u Remetinec! Evo što slijedi ako se ne javi na odsluženje zatvorske kazne

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši trener od jučer novog- starog prvaka Hrvatske Dinama Zoran Mamić mora se po do ponoći javiti u pritvor u Remetinec kako bi odslužio svoju zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i osam mjeseci a koju mu je dosudio osječki Županijski sud.

Odluka je pravomoćna i podliježe izvršenju

Naime, kao što je vjerujemo poznato Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je u ponedjeljak žalbu osuđenika Zorana Mamića te je odluka o upućivanju Zorana Mamića na odsluženje kazne u zatvor sada pravomoćna i izvršna.


Ako se do kraja današnjeg dana, dakle, do ponoći, Zoran Mamić ne javi u Odjel za dijagnostiku zatvora u Zagrebu, sudac izvršenja dat će nalog policiji da za Mamićem raspiše Interpolovu tjeralicu, a Sud će sam za njim izdati europski uhidbeni nalog.

Poznato je naravno da je mlađi Mamić odnedavno također otišao u BiH i tako se pridružio starijem bratu.Dakle, ako se Mamić do ponoći ne javi u Remetince, službeno će postati bjegunac od hrvatskog pravosuđa.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI