VRISAK ZA HRVATSKU HBPČ-a: Jesmo li mi guske u magli? Naša demokracija poprima obrise organizirane grupe reketara’

Patrik Macek/PIXSELL

Ruše se vrijednosti bez znanja i grižnje savjesti, nasrće se na vrijednosti koje su dovele Hrvatsku u krug europskih civiliziranih država, da bi se nametnula kvazi vrijednosti usmjerene uništavanju nacionalnog identiteta i bića

Hrvatska braniteljska pučka stranka u svojem je priopćenju skrenula pozornost na aktualne probleme u Hrvatskoj među kojima ističu nendodirljivu političku elitu i stranačku podobnost.

HBPČ se pita jesmo li mi ‘guske u magli’?

Priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Razno razne afere tresu i drmaju Hrvatsku, dijagnoza, očita  bolest sustava je korupcija, pljačka imovine, prezaduženost, osiromašenje naroda, iseljavanje i raseljavanje, branitelji i umirovljenici dovedeni na rub preživljavanja. Stvorena je nedodirljiva politička elita koja je uspostavila administrativni oligarhijski lanac za svoje potrebe. Bezosjećajnost , neodgovornost, nepravednost, neznanje, zaposlenost prema kumstvu i stranačkoj podobnosti,  oligarhijska birokracija je ubojica braniteljske populacije, a kada se bolje promotri i čitave hrvatske nacije

Hrvatska braniteljska pučka stranka se pita, postavljajući to pitanje svekolikom građanstvu Republike Hrvatske, da li smo mi doista „Guske u magli“ ili „Stoka sitnog zuba“? Da smo nekim čudom, zavedeni, opijeni nevidljivim nektarom lažnog soka demokracije, kojom nam svaka Vlada uspješno namiče omču oko vrata, stvarajući sve više situacije opasne po život nacije, direktno ugrožavajući opstojnost svake osobe. To je već preraslo u anarhiju. Da, mora se naglasiti, pojam anarhija, jer naša demokracija poprima obrise organizirane grupe reketara, koje po dolasku na vlast, preuzimaju apsolutnu vlast i organiziraju teroriziranje i pljačkanje vlastitog naroda.PONOVLJENI VRISAK

Ako Vam se učinilo da ste već negdje čitali ove posložene misli, možda je to zbog vrućine ili zbog istine i domovine, ali najvjerojatnije ste već negdje čuli ovaj vapaj, vrisak za Hrvatsku. Ovo je vapaj koji ispuštamo evo već šezdeset treći puta, malo ili puno, nije važno, jer znajte da ćemo nastaviti vrištati šaljući vapaje upozorenja za Hrvatsku. Hrvatsku treba spašavati od njenih političara, štetočina. Kaže jedan bezlični među njima, kako njemu fali, ako nema ispada na javnoj sceni, jer oni koji se upućuju njima, njih dobro zabavlja, jer oni svoje rade bez obzira na sva upozorenja, kritike naputke. Tako njima nije bitno što jedan visoki crkveni velikodostojnik, ogorčeno s oltara proziva predsjednika njihove stranke istovremeno  predsjednika Vlade RH. Nije ovo ponavljanje izrečenoga, nego podsjećanje da se ne zaboravi. Ljudska vrsta ima jako loše pamćenje, ali samo oni koji su obučeni u manipuliranju to veoma vješto koriste i znaju da hrvatski narod nije iznimka, nego po pravilu uvijek spremno zaboravlja što im je krvnik radio i ponovno mu daje priliku, glasajući za njihove ubitačne laži i pokvarene aktivnosti, koje niti jednom riječju nisu navedene u kampanji, a u stvarnosti zagorčavaju život svima. Slijedom ovoga da pojasnim malo. Radi se o deset ključnih strategija manipulacije ljudima. Neke od njih su gotovo neprestano prisutne u prostoru društvenih zbivanja, a da ih površnim pogledom ne zamjećuje niti prihvaća većina stanovništva. Ne bih rekao da je to izmišljotina naših političara i njihovo suvislo djelovanje, nego je prije riječ o pojednostavljenom, prostačkom ponavljanju izvršne sheme naloga od gospodara svjetske apokalipse, jer ovi naši su tek čuvari logora, a iz povijesnih spoznaja i iskustava, zna se da su oni bili najkrvoločniji prema sunarodnjacima kako bi se dodvorili, naci hohštaplerima i ubojicama nedužnih. Dakle radi se o strategijama;

 PREUSMJERAVANJE POZORNOSTI – Ključni element je ometanja koja će odvratiti pozornost  javnosti od važnih pitanja i promjena o kojima odlučuje politička i ekonomska elita. Donošenje izmjena koncesijskog zakona, kroz koji se priprema otuđivanje izvora pitke vode ( MORAMO USTAVOM ZAŠTITI RASPOLAGANJE I PRISTUP PITKOJ VODI)                                                                                         STVORITI PROBLEME PA PONUDITI RJEŠENJE – Ova metoda stvara problem, “situaciju” koja izaziva reakcije u javnosti, nakon čega se nude rješenja kojima bi se, u normalnim okolnostima, javnost protivila.Na primjer; izazvati nasilje, napade kako bi javnost sam tražila zaštitu, na štetu osobnih sloboda (situacija Brač) Ili: stvoriti ekonomsku krizu, te prihvatiti recesiju kao nužno zlo i na kraju smanjiti socijalna prava i reducirati javne službe.( slučaj AGROKOR, BOROVO, INA, HEP, GAVRILOVIĆ,  „SCH franak“ i drugi..)

OHRABRIVANJE JAVNOSTI DA BUDE ZADOVOLJNA SVOJOM PROSJEČNOŠĆU Promocija stava u javnosti da je moderno i poželjno biti glup, vulgaran i neobrazovan.( trenutne TV serije i emisije u kojima se veličaju najniže strasti, svjetski probisvijeti)

STVARANJE OSJEĆAJA KRIVNJE – Dakle, umjesto pobune protiv ekonomskog sustava, pojedinac ne djeluje jer samog sebe krivi za neuspjehe, što dovodi do depresivnih stanja kojem je jedina uloga sprečavanje akcije.

TEORIJA ZAVJERE ( NIJE – STVARNO JE )

 Ovo su naglašeni dijelovi strategije koja je na djelu u Hrvatskoj, ovo je dijagnoza stanja države i društva koje je pogubilo vrijednosne sudove i stavove,stanje napuštanja svega vrijednog iz povijesne ostavštine predaka koji su stvorili civilizacijske temelje suverenosti Hrvatske. Propituje se sve i sva, ruše se vrijednosti bez znanja i grižnje savjesti, nasrće se na vrijednosti koje su dovele Hrvatsku u krug europskih civiliziranih država, da bi se nametnula kvazi vrijednosti usmjerene uništavanju nacionalnog identiteta i bića, promičući kulturu, netolerancije,ne prihvaćanja drugoga i drugačijega,dekadencije općenito. To se sve izvodi sada ovoga trenutka u Hrvatskoj, a u stranu su gurnuta goruća egzistencijalna pitanja života svih građana Hrvatske. U sjeni ovakvih situacija sprema nam se ograničen pristup pitkoj vodi, odnosno prepuštanje u ruke tuđina, jer je na djelu provedba strategija koje od nas sve više stvaraju ovisnike o volji tuđina koji odlučuju o našem prirodnom bogatstvu ne pitajući nas, zahvaljujući političkoj eliti.

Nemojte se zavaravati teorijom zavjere, jer to nije, ovo je sada i stvarno životno, toliko blizu da ne vidite pixele, a kamoli cijelu sliku, provode se strategije kojima Vam skreću pozornost, lagano prislanjajući nož na grlo, po principu onemogući i onesposobi.

Vrisak za Hrvatsku je ponovno upućen, nemojte poslije govoriti nisam znao, ne sjećam se. Jer ne poznavanje kažnjivosti djela i zakona neće Vas spasiti od odgovornosti.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI