VRTIO GLOBUS PA ZAPEČATIO SVOJU SUDBINU! ‘Ismijavanje kolega je potpuno neprihvatljivo, najbolje da svatko ide svojim putem’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon velikog političkog zaokreta Hrvoja Zekanovića, njegova sudbina u Hrvatskim suverenistima je zapečaćena.

Disciplinski postupak je u tijeku, a svi će o ishodu biti obaviješteni kada donesu pravorijek, najavio je saborski zastupnik Marijan Pavliček.

“Mi smo mjesecima znali da on ima drugačije mišljenje, znali smo da se cijepio i to je na svakom pojedincu da za sebe odluči. Nismo mu mogli oprostiti što je sve koji se nisu cijepili nazvao antivakserima odgovornim što ljudi završe na respiratoru. Pretjerao je u jednoj emisiji gdje je vrtio globus i ljude nazivao ravnozemljašima. Na osobnoj razini je vrijeđao kolege. Ova odluka nema veze s njegovim stavom o cijepljenju. Nije ni prvi ni zadnji koji se cijepio u stranci. No, ismijavanje svih kolega je neprihvatljivo. Zato smo podnijeli zahtjev za njegovim stegovnim postupkom”, rekao je Pavliček na N1 obrazlažući što mu je presudilo.

Ovo je čista politička odluka kaže Pavliček.

“Ne mogu dozvoliti da stranka leluja s lijeva na desno, a da to nema veze i nije koordinirano. Najbolje da svatko ide svojim putem”, rekao je i dodao da ne postoje pukotine u Suverenistima.



“Stranka nije jedan čovjek niti će doći do odlaska većeg broja članova”, kaže Pavliček o daljnoj sudbini stranke nakon što iz nje isključe Hrvoja Zekanovića.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI