VRUĆE FOTOGRAFIJE ‘FATALNE’ DRŽAVNE TAJNICE: Ministru slala slike u donjem rublju pa se o tome hvalila mafijašima

Foto: Instagram

Srpski tabloid Kurir objavio je seksi fotografije bivše državne tajnice MUP-a Dijane Hrkalović.

Pišu kako je ona te slike navodno slala i ministru koji je bio jedan od najmoćnijih političara u Srbiji, no jednako tako i kriminalcima  i mafijašima s kojima je bila dobra prijateljica.

Fotografije je snimila u kabinetu u kojem je radila, a na jednoj od fotografija je skinula hlače i pokazala čipkaste gaćice.

“Nakon što je fotografije slala ministru, proslijedila ih je svojim prijateljima mafijašima i hvalila se kako ih je slala i ministru”, priča izvor Kurira i dodaje da se radi o političaru s kojim je Hrkalović planirala državni udar i rušenje predsjednika Aleksandra Vučića.

“U njihovoj ‘kuhinji’ je nastalo prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Veljom Nevoljom i njegovim klanom. Nisu oni naravno bili jedini igrači, a tragovi zavjere vode i u inozemstvo”, zaključuje izvor za Kurir.



U petak je Hrkalović privedena te joj je određen jednomjesečni pritvor. Uhićena je pod sumnjom u kazneno djelo trgovine utjecajem. Pritvorena je zbog “postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke”. Prema izvorima iz beogradskih medija Hrkalović je privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Za to je ubojstvo bio osumnjičen, priveden, a potom oslobođen, jedan od vođa navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, te još jedna osoba iz Veljine organizirane kriminalne skupine.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Dijana Hrkalovic (@dijanahrkalovic)

Dijana Hrkalović rođena je 1987. godine u Beogradu, a inače je iz Požarevca. Na Instagramu je otkrila da je Srpkinja porijeklom iz Like.

Državna tajnica u MUP-u imenovana je u srpnju 2017. godine. Tamo je, pišu srpski mediji, imala uvid u sve policijske aktivnosti te je raspolagala svim informacijama koje je u istragama prikupljao MUP Srbije.

Smatra se da se preko talentiranog brata nogometaša  zbližila s vođama navijača Partizana, prvo s Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi, a nakon njegova ubojstva s njegovim nasljednikom Veljkom Belivukom.

Bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je još ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’.

Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Dijana Hrkalovic (@dijanahrkalovic)

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI