VUČEMILOVIĆ PONOVNO UDARILA PO BIVŠOJ STRANCI: ‘Penava je novi predsjednik DP-a ili sukladno ovom kako oni vode stranku, Trgovačkog pokreta’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivša zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović kaže kako je odluka o kandidaturi Ivana Penave za šefa te stranke nije iznenadila.

“Mislim da to nikoga nije iznenadilo. Ivan Penava je mogao ući u Domovinski pokret već odavno. On je izabrao ovaj trenutak. A zanimljivo je, danas uđem, sutra sam kandidat za predsjednika, a za par tjedana i predsjednik. Domovinski pokret postavlja nove standarde po pitanju napredovanja u stranci, još neviđene na ovim prostorima”, kazala je Vučemilović za N1.

Kaže kako je očito da se raskol u stranci događa na svim razinama.

“Mislim da će njihova budućnost biti kao i svih stranaka koje su išle tim putem. Svi znamo da to nije baš neka svjetla budućnost. Čini mi se da Domovinski pokret pod novim vodstvom ide prema groblju političkih stranaka, na čelu s Penavom”, smatra Vučemilović.

Dodaje da su na putu da postanu žetončić premijera Andreja Plenkovića.



“Neće se ništa spektakularno dogoditi na sjednici Predsjedništva. Oni će nastaviti putem političke trgovine. Trenutno to vladajućima ne treba, ali nikad se ne zna kad će zatrebati nova ruka. Sve ide u smjeru žetončića. Dio ljudi još nije svjestan što se događa, ali uskoro će shvatiti da tamo nemaju što raditi”, predviđa Vučemilović.

Za Miroslava Škoru je kazala kako je emotivan čovjek kojeg emocije ne vode uvijek, ali ih se ne boji pokazati. Dodaje i kako se nitko iz stranke nije ogradio od napada na njega.

Govoreći o imovini Marija Radića kaže da javnost ima pravo znati čije interese on zastupa te pozvala poreznu da istraži njegove poslove. Ne vjeruje da će još netko uz Penavu biti kandidat za šefa Domovinskog pokreta.

“Ivan Penava je novi predsjednik Domovinskog pokreta ili sukladno ovom kako oni vode stranku, Trgovačkog pokreta, možemo ih nazvati”, oštra je Vučemilović koja se pita hoće li on samo biti marioneta, a poteze će iz sjene vući Mario Radić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI