VUČEMILOVIĆ POZIVA RADIĆA DA OBJAVI IMOVINSKU KARTICU: ‘Pošto me to traži baš zato neću objaviti, objavit ću kad budem ja odlučio da ću objavit’

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Domovinski pokret je nakon ostavke Miroslava Škore ostao i bez svoje internetske stranice.

Tako su sa stranice nestali svi podaci pa više nema ni programa. V. d. stranke Mario Radić još ne zna kada će se održati stranački izbori.

“Čelni čovjek stranke se mora izabrati, ja sam privremeni v.d. i ne želim se kandidirati tako da morat ćemo izabrati čelnog”, rekao je Radić.

Sve je izglednije da će novi šef stranke postati vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

“Sigurno ću zajedno sa ljudima s kojima surađujem ovdje u Vukovaru koji su mi davali povjerenje i pratili moj politički put donijeti odluku za korist naravno da ću gledati i Domovinskog pokreta i grada Vukovara i Hrvatske općenito pa tako i hrvatske desnice!”, kazao je Penava.



Saborska zastupnica Vesna Vučemilović koja je uz brata Miroslava Škoru odlučila napustiti stranku kaže kako izbor ovisi o samo jednoj osobi.

“Delegati će se birati po nekom principu koji će odgovarati gospodinu Radiću tako da tko će biti novi predsjednik treba pitati njega, on to već sad zasigurno zna”, kazala je Vučemilović te pozvala Radića da aktivira saborski mandat i jer tada mora objaviti svoju imovinsku karticu, a to je kažće trebao učiniti nakon što je preuzeo stranku.

“Čelna sam osoba parlamentarne stranke i zakon kaže da ne moram po tom objavljivati, a pošto me gospođa Vesna Vučemilović to traži baš zato neću objaviti, objavit ću kad budem ja odlučio da ću objavit”, odgovara joj Radić za RTL.

Domovinski pokret je nakon parlamentarnih izbora imao 16 zastupnika. Prvo su četiri Hrvatska suverenista osnovala svoj klub, a potom su iz stranke izašli Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan da bi ih sad napustili Škoro i Vučemilović te ih je sad ostalo duplo manje.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI