VUČEMILOVIĆ ŽESTOKO O PALADINU: ‘On se pokazao kao dobar mešetar, jedan je u nizu od kontroverznih ministara’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Hrvatskih suverenista Vesna Vučemilović komentirala je konferenciju za novinare koju je održao ministar prostornog uređenja i graditeljstva Ivana Paladina, rekavši da smo svjedočili još jednoj PR predstavi nakon koje nismo ništa pametniji i nismo ništa novo doznali.

“Osim toga da će poraditi na organizaciji i komunikaciji. Da će zaposliti vjerojatno još ljudi. Meni je to sve prilično nevjerodostojno i neuvjerljivo. On je još samo jedan u nizu kontroverznih ministara koji u nekoj normalnoj državi vjerojatno nikad ne bi mogli obnašati bilo kakvu javnu dužnost. Pokazao se kao jako dobar mešetar gdje je on kroz vrlo upitne financijske transakcije značajno povećao svoju privatnu imovinu i to nauštrb tvrtki koje je on vodio. To njega kvalificira za neke druge domene, a ne za javnu službu”, kazala je Vučemilović za Newsroom.

Pitanje je kako će se  sve odvijati s ministrom Paladinom.

“Meni to ne ulijeva nikakvo povjerenje da će ljudi na Baniji iduću zimu dočekati u svojim kućama. Ova Vlada inače jako puno polaže na PR i sve to liči na nekakvu predstavu vrlo loših glumaca”, kazala je Vesna Vučemilović.

Ministar Tomislav Ćorić je  odbio odgovoriti gdje će eventualno otići nakon rekonstrukcije vlade iako se spekulira da bi mogao doći na mjesto viceguvernera.“Vrlo vješt glumac je odradio svoju rolu jako dobro. Bez obzira što šalje našu naftu u mađarske rafinerije na preradu. Vidimo da on može dati zaštitarskoj tvrtki da upravlja hidroelektranom.

Očigledno to nikoga ne smeta. Nemojte zaboraviti da ako Hrvatska uđe u eurozonu, onda će jedna osoba nas predstavljati u Frankfurtu u ECB-u i tu će biti puno veća plaća od one o kojoj se sad govori. To ne mora biti Boris Vujčić, to može biti i Tomislav Ćorić”, kaže Vučemilović.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI