VUČIĆ DRAMATIČNO ZAVAPIO! Očajna poruka uz fotografiju koja je Srbiju digla na noge!

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je sinoć fotografiju sa svojim sinom Danilom.

“Večeras vrijeme provodim sa starijim sinom, mojim Danilom. Roditelj sam koji je najviše laži o svojoj djeci istrpio, ali to što su i što rade mom Danilu, ničije dijete u Srbiji nije doživjelo. Naša zajednička poruka je da ćemo ih radom i poštenjem, a ne lažima i uvredama sve pobijediti. Predaja nije opcija!”, napisao je Vučić u poruci uz fotografiju na kojoj pozira s Danilom.

Ova fotografija s porukom na Instagramu je prikupila skoro 15 tisuća lajkova, nema tko mu nije dao podršu u njegovom očinskom vapaju za svog sina.

Podsjećamo, prethodnih dana otkriveno je da je osim predsjednika Srbije prisluškivan i njegov najstariji sin Danilo. Vučić je potvrdio da su ga prisluškivali, a Danila čak i fizički pratili.

“Imam problem s tim što je mom starijem sinu život uništen, a da nije počinio nijedan prekršaj, a kamoli kazneno djelo. Ja verujem da će Danilo imati dovoljno snage da ostane normalan i da se bori”, rekao je Vučićm napomenuvši da onima koji su prisluškivali ne želi da se isto dogodi njihovoj djeci.



 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI