VUČIĆ IZAZVAO POMUTNJU: Društvene mreže doslovno gore zbog njegovog ‘ štapića’! Ljudi ne vjeruju što je izvadio u emisiji: ‘Danice, Danice, ja sam znao da si ti naivna’

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Ćirilica na Hepi TV, a njegov nastup izazvao je pregršt komentara i dobro nasmijao korisnike društvenih mreža.

Na samom početku je rekao da neće komentirati sukob između Dragana Bjelogrlića i Dragana Antonijevića, 45 minuta emisija govorio je upravo o tom incidentu, rekavši da je policija napravila svoj posao, tužiteljstvo mora napraviti svoj, no ‘nasilju se mora stati na kraj’.

Zatim je počeo o ekonomiji i ulaganjima u Srbiju, a u jednom trenutku je stao ispred karte, izvadio štapić i poput profesora u školi krenuo pokazivati što se i gdje u Srbiji gradi, dodavši da se ‘nigdje u okruženju ili u Europi toliko ne gradi’.

Korisnici društvenih mreža u komentarima pokazuju koliko ih je točno nasmijao ‘Vučićev štapić’.

“Podsjetio me na mog profu iz povijesti Matu zamlatu s ovim pokazivačem”, “Kad pokazujem gdje sve imam nekretnine”, “Ajde, što ste takvi? Možda se sprema za prijemni na Geografskom fakultetu”, samo su neki od komentara.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI