VUČIĆ KOJEM SE NISMO NADALI: Miroljubivi predsjednik Srbije poslao poruke koje će odjeknuti regijom! Dao zanimljiv komentar na slučaj Janša

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

“Nismo zainteresirani za stvaranje Velike Srbije, za nas velika Srbija znači bolju ekonomiju, više tvornica, bolje plaće i bolju infrastrukturu”, poručio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Međutim, naglasio je da, kada to kaže, čuje ljude kako poručuju da mu ne vjeruju.

“Dobro, jasno mi je da treba proći vrijeme da dokažemo da smo iskreni”, rekao je Vučić govoreći u serijalu razgovora organizacije Atlantski savjet, naglasivši kako je na pitanje o tome hoće li biti rata već odgovarao.


“Ne trebaju nam novi ratovi i nestabilnost”

“Ljudima je dosta rata, zbog toga su napuštali ovu regiju proteklih 25 godina, a sada vidimo da se polako vraćaju. Nama je potrebno da se mladi, talentirani i pametni vrate, a ne novi ratovi i nestabilnost”, poručio je Vučić.

On je ocijenio kako samo glupi misle da bi im ratna retorika donijela pobjedu na izborima.

“Nećemo to dopustiti. Čak i ako netko hoće ratovati, neće ratovati s nama. To možemo jamčiti”, naglasio je.Pitanje o mogućim novim ratovima i podjelama u regiji potaknulo je posljednjih dana objavljivanje navodnog non-papera o podjeli BiH, čije se autorstvo pripisuje slovenskom premijeru Janezu Janši, koji je to odlučno odbacio.

Vučić je tijekom dana boravio u Banjoj Luci gdje je također rekao da odbija i razmišljati o novim ratovima na Balkanu. Ranije je već kazao kako spomenuti non-paper nije vidio.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI