VUČIĆ KRENUO U NAPAD, KORISTIO SKANDALOZAN RJEČNIK! Ovo ne može progutati, više ne bira riječi: ‘Sramotna reakcija Europske unije’

Foto: /Xinhua Predrag Milosavljevic

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kritizirao je odluku kosovskog premijera Aljbina Kurtija da za kosovskog ministra za zajednice i povratak imenuje Nenada Rašića. Vučić je Radu Trajković, koja je imenovana za Rašićevu savjetnicu, nazvao “srpskim ološem sa dna kace”, dok je Kurtija nazvao “terorističkim ološem”.

Srbija neće imati predstavnika na predstojećem samitu Europska unija – Zapadni Balkan! Kako portal Blic doznaje, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić neće 6. prosinca putovati u Tiranu.

“Nakon odluke (premijera Prištine) Aljbina Kurtija da protivustavno i protivno Bruxelleskom sporazumu imenuje Nenada Rašića za ministra za zajednice, Europska unija oglasila se priopćenjem”, kaže izvor.

Podsjetimo, napetosti između Srbije i Kosova intenzivirale su se nakon neuspjelih pregovora predsjednika Srije Aleksandra Vučića s kosovskim premijerom Albinom Kurtijem u Bruxellesu.

Srpska lista priopćila je da pruža punu podršku i podržava svaku riječ predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, kako se navodi, razotkrio licemjeran odnos međunarodne zajednice prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i prema državi Srbiji.



Oni kojima su usta puna vladavine prava i poštivanja zakona, danas su pokazali najveći mogući stupanj licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom samo zato što diktator i ekstremist Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda, navodi se u priopćenju.

Dodaje se da svojom šutnjom europski lideri nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda, a od danas su i direktni sudionici u nastojanju Kurtija da obespravi i protjera Srbe sa njihovih stoljetnih ognjišta.

“Predsjednik Vučić neće ići u Tiranu nakon sramotne reakcije Europske unije”, poručili su iz predsjednikovog ureda.

Srpski narod pruža punu podršku predsjedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije: “u toj borbi predsjedniče imate punu podršku Srba s Kosova i Metohije, jer odavde nema nazad”, piše u priopćenju.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI