VUČIĆ ‘OTIMA’ INDIJSKE TURISTE: ‘Ne idite u Dubrovnik, Beograd je ljepši i ima se što vidjeti’

Patrik Macek/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL/Goran Kovacic/PIXSELL/Davor Javorovic/PIXSELL

Dubrovnik vs. Beograd? Za Vučića nema dvojbe

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka s glavnim ministrom indijske države Gujarat poručio je da njihovi turisti ne trebaju ići u Dubrovnik već u Beograd:

“Oni nerijetko dolaze u Dubrovnik. Rekao sam da je Beograd, uz sve poštovanje starog grada, da mislim da je Beograd ljepši i da se može vidjeti mnogo više stvari nego u Dubrovniku i gradovima koje posjećuju”, piše telegraf.rs.

Srpski mediji pišu da je Vučić izaslanicima države Gujarat poručio i da će Srbija napraviti sve kako bi se ublažio vizni režim, što bi doprinijelo srpskom turizmu:

“Onda će mnogi doći, videti Beograd, zavoljeti ga, potrošiti novac, ali uložiti i u svoje poslove, što je za nas od izuzetnog značaja. Turizam je bila jedna od grana o kojoj smo diskutirali i za koju vjerujem da ćemo imati konkretne korake u narednom periodu”, istaknuo je Vučić.

I dok je Dubrovnik itekako iskočio kao turistički grad na kartama najboljih destinacija za posjetiti, proslavio se serijama, pa i filmovima snimanima u njemu, Vučiću to očito ništa ne znači.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI