VUČIĆ POSLAO PORUKU MILANOVIĆU I ĐUKANOVIĆU: ‘U njihovim medijima je potpuna histerija’

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

“Srbija će se nastaviti baviti svojom ekonomijom, napretkom i rastom. Srbija neće ni na koji način odgovarati šovinističkim ispadima. Mi ćemo pružiti ruku, ali nas neće primorati da mijenjamo naš pobjednički put”, poručio je Zoranu Milanovići i Mili Đukanoviću predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić se nalazi u posjeti Turskoj, a u Istanbulu sastao s predsjednikom Erdoganom.

“Naravno da ima i pomalo zavisti i potrebe ocrniti Srbiju. Suština je u tome da je Srbija na dobrom putu, da napreduje, da ima dobre rezultate. Kada nemate svojih rezultata, onda morate napadati druge”, smatra Vučić.


Kaže kako ga poruke iz Zagreba nisu fascinirale.

“Đukanović budućnost svoje zemlje vidi u asimilaciji i nestanku srpskog stanovništva, ja u poštovanju prava svih da budu svoji na svome. On bi želio da svoju zemlju gradi tako da Srbi nemaju nikakva politička prava, a onda će im oduzeti crkvu i pravo da se nazivaju Srbi. Hoće Srbe svesti na etničku grupu. Ja nemam ništa ni protiv koga, ne zanimaju me ni Milanović ni Đukanović”, kazao je VučićZaključio je kako je u posljednjih 20 dana “u Đukanovićevim i Milanovićevim medijima potpuna histerija”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI