VUČIĆ SE OSRAMOTIO: Javio se čovjek s fotografije kojeg je prozvao ‘dosovskim batinašem’, evo o kome je zapravo riječ!

screenshot/YouTube

„Ja, koji sam najobičniji građanin, bez ikakvog utjecaja na bilo koja događanja na razini države, jer nemam baš nikakvu vlast, postadoh preko noći vođin arhineprijatelj", naveo je Radosavljević

Predsjednik Srbije Aleksandar  Vučić osudio je u četvrtak napade na novinare, ali ne i postupanje osiguranja prema ljudima koji su, kako je rekao, provocirali prisutne na skupu SNS ispred Skupštine Srbije u danu kada je preuzimao dužnost predsjednika.

Odgovarajući na pitanje novinara, Vučić je pokazao i fotografiju jednog čovjeka s bocom u rukama, rekavši da je “jedan od dosovskih batinaša”.

>>> Vučić prelomio – Srbija dobiva gay premijerku: ‘To je njezino pravo, mene zanima rezultat’

“To je jedan od dosovskih batinaša koji je i tog dana na ulicama bio i koji je sprječavao ljude… ja mu ne znam ime, da vam pravo kažem. To je jedan od dosovskih batinaša i taj dan je bio na ulicama i pokušavao izazvati najteže moguće incidente. A ostalo će utvrditi nadležni organi”, rekao je Vučić. No, ubrzo je uslijedio “hladan tuš” za Vučića.

Marko Radosavljević, mladić sa slike, oglasio se na svom Facebook profilu gdje je napisao da je Vučić iskoristio njegovu fotografiju s „predstave, u kojoj glumi pijanicu“, predstavljajući ga kao „nepodobnog“. Na njegovom Facebook profilu objavljen je i album fotografija iz predstave “Iza kulisa”, u kojoj je glumio pijanca.



„Ja, koji sam najobičniji građanin, bez ikakvog utjecaja na bilo koja događanja na razini države, jer nemam baš nikakvu vlast, postadoh preko noći vođin arhineprijatelj”, naveo je Radosavljević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI