VUČIĆ ZABRINUT JER RASTE BROJ OBOLJELIH: Najviše zaraženih je među onima koji se vraćaju iz Hrvatske

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je tijekom obilaska radova na covid bolnici u Novom Sadu ponovno rekao da je najviše zaraženih među onima koji su se vratili s ljetovanja.

“Brine nas broj zaraženih koji raste, koji je drastično veći nego prošle subote. Evidentno je da ima dosta zaraženih tamo gdje je najviši standard i među ljudima koji više putuju, među onima koji su se vratili iz Crne Gore i Hrvatske, i Grčke djelomično”, rekao je Vučić.

Na pitanje o informacijama da se sretao s Veljkom Belivukom, Vučić je odgovorio da je ta priča slična vicu.

“Pomalo je smiješno. Vidio sam ja onog Suljagića iz Srebrenice koji kaže da im je Vučić naredio da skandiraju Mladiću. Ako netko od vas u to može povjerovati, onda ne znam što da kažem. Ja nemam problem s tim što viču, ali ako viču “nož, žica, Srebrenica” s tim se ne mogu pomiriti”, rekao je Vučić.

“Ti vicevi da su na terasi vidjeli nekoga od Belivukovih ljudi, ne mislim na to ozbiljno odgovarati. Ljudi znaju da je svatko tko uđe u Predsjedništvo upisan i da se to sve evidentira. Tako da je to što pričaju kao neki vic, zato što su svi lažovi”, objasnio je Vučić, prenosi B92.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI