VUČIĆA BAŠ ŽULJA HRVATSKA: ‘Nešto uskoro stiže u Srbiju, a mnogo prije će stići nego to što su oni kupili i čime se hvale’

K./ATAImages.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u subotu je kazao da se više neće kandidirati za predsjednika SNS-a.

Na stranačkom skupu Srpske napredne stranke Vučić je pred više od 15.0000 tisuća članova u Štark Areni rekao da će ostati na čelu SNS-a do parlamentarnih izbora 3. listopada.

“Pokušat ću da vas vodim u još jednu pobjedu, a od vas tražim da ona bude najuvjerljivija do sada”, rekao je Vučić pa komentirao blokadu prometnica koju su u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Šapcu i još nekoliko gradova Srbije proveli aktivisti ekoloških pokreta i udruga građana prosvjedujući protiv najavljenog otvaranja rudnika litija na području Jadra u zapadnoj Srbiji.


“Dok ste vi dolazili mirno, autobusima, neki drugi – kojih je višestruko manje – ponašali su se drugačije”, rekao je Vučić.

Istaknuo je kumulativno gledajući 2020. i 2021. Srbija biti zemlja s najvećim ekonomskim rastom u cijeloj Europi, što je popraćeno burnim pljeskom te da se Srbija nalazi na europskom putu, ali da se pritom neće odreći prijateljstva s Rusijom i Kinom.Povodom hrvatske kupnje francuskih zrakoplova Rafale, Vučić je istaknuo da Srbija jača vojsku kako je više nitko ne bi mogao ponižavati kao devedesetih i dvijetisućitih godina.

“A ovi koji misle da su najjači, a veoma su jaki, oni ne znaju, još ih nismo obavijestili da nešto uskoro stiže u Srbiju, a mnogo prije će stići nego to što su oni kupili i čime se hvale”, rekao je Vučić te ponovio ranije poruke da se više neće ponavljati Oluje, Bljeskovi i pogromi, bez obzira na sve pritiske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI