Vukšić opleo po Kolindi: ‘Zna li ona napisati i jednu rečenicu? Jadno!’

Patrik Macek/PIXSELL

Zamjera joj što je štreberica....

Bivši saborski zastupnik Branko Vukšić, odnosno nezavisni ljevičar na svom profilu ismijao  je predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i njene pokušaje da dobije ‘na važnosti’ nazvao Jadnim.

Predsjednica je rukovanje s američkim potpredsjednikom kanila predstaviti kao susret. Da bi dobila na važnosti. Zna li KGK napisati jednu neštreberku rečenicu? Ako ne, što rade njeni savjetnici?!’

“Upoznala sam američkog potpredsjednika Pencea. Drago mi je da dijelimo entuzijazam oko zajedničkog rada za dobrobit naših zemalja te za jačanje snažnog odnosa između Hrvatske i Amerike” – napisala je na Twitteru K. Grabar Kitarović. ‘Zna li hrvatska predsjednica napisati jednu normalnu, nebirokratsku, neštrebersku rečenicu?! Ako ne zna, zbog čega hrvatski porezni obveznici plaćaju bulumentu njenih savjetnika?! No, tretmanom ovog “upoznavanja” Pencea i KGK, i dio je hrvatskih medija dokazao bijedu koja u njima vlada. Slučajno rukovanje u dvorani u kojoj se održava minhenska konferencija proglasili su bilateralnim susretom. I time su zaradili ponovni poziv na Pantovčak. Jadno. – napisao je Vukšić.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI