VULIN PRIŠAO POLICIJSKOM PSU: Ono što je uslijedilo postalo je hit na društvenim mrežama

Društvenim mrežama se širi snimka na kojoj se srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin nalazi u posjetu policajcima.

Jedan od njih tamo se nalazio s vučjakom koji je mirno sjedio. Međutim, u trenutku kada im je Vulin počeo prilaziti životinja se vidno uznemirila te počela lajati.

Vulin se na to samo nasmijao, a policajac nije reagirao. Međutim, reagirali su komentatori na Twitteru. Uvjereni su da je životinja osjetila nešto i da ne bi tek tako lajala.

“Pas ovo nikada ne bi uradio, osim ako nije dresiran da namiriše drogu, ili ako je ispred njega nego psihički neuravnotežen. Ili oba”, “Ti psi ne laju na narkomane, ako je obučen pas za narkotike. Samo na one koji posjeduju narkotike. U tom trenutku. Ako je pas za obranu, onda je još čudnije.”, “Ovo su ozbiljno dresirani psi. On ne smije da mrdne bez komande… Sem ako osjeti drogu ili psihički neuravnoteženu osobu od koje prijeti opasnost. Pa sad…”, “Policajac nije ni reagirao? Trebao je postupiti po službenom protokolu, izvršiti detaljan pregled osobe na koju je dresirani pas reagirao”, samo su neki od mnoštva komentara na Twitteru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI