ZA GROZNO UBOJSTVO U OROSLAVJU KRIV TELEVIZOR?! ‘Istina je, znao je popiti i potući se, ali nikad nije napravio nešto tako nasilno’

Foto: Damir Krajac/Cropix

“Oko 18 sati uzeo je televizor da im ga odnese, a iz nekog razloga prerezao je kabel. Koliko puta smo im pomogli, a Đoni nikad nije rekao da ne može kad god bi nešto tražili. Je, istina je, znao je popiti i znao se potući, ali nikad nije napravio nešto tako nasilno kao što se sad njemu dogodilo”, ispričala je Adelita za Jutarnji, nevjenčana supruga Josipa Bedeka zvanog Đoni (45), koji je ubijen samo desetak metara od svoje kuće u Oroslavju.

Antonio Smrekar, najstariji sin Ljiljane Smrekar, osumnjičen je za ubojstvo. Umirućeg Bedeka koji je oštrim predmetom, najvjerojatnije sjekirom, udaren po glavi, jedan od susjeda je vidio ispred kuće obitelji Smrekar, a Antonio Smrekar (47), najstariji sin Ljiljane Smrekar, vlasnice kuće, sada je osumnjičen za Bedekovo ubojstvo.

Ljiljana Smrekar tvrdi da je Bedek bio nasilan i da je neprestano napadao njezinog sina i supruga, kojeg je prije otprilike dva tjedna iz čista mira na cesti udario šakom i nogom. Kazala je da događaj zbog kojeg je njezin sin uključen nije vidjela.

Naime, obitelj Smrekar živi u dva zasebna objekta sagrađena jedan pored drugog. Dok u obiteljskoj kući žive majka i njezin drugi suprug, najstariji sin Antonio živio je u zasebnom objektu. Upravo ispred te manje građevine, u kojoj je živio sin, u četvrtak oko 18 sati pronađen je teško ozlijeđeni Bedek, koji je ubrzo od zadobivenih ozljeda umro.

“Zaista nismo čuli što se dogodilo. U jednom trenutku došao nam je susjed te rekao da vani leži beživotno tijelo muškarca. Izašli smo i pozvali Hitnu pomoć, a Antonija nije bilo. Hitna je došla, no čuli smo da je Bedek ubrzo preminuo”, ispričala je Ljiljana Smrekar.



Antonija je policija, nakon 15-satne potrage, locirala u blizini gradskog groblja u Oroslavju.

“Moguće da je otišao na očev grob”, kazala je njegova majka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI