Za ubojstvo 14-godišnjakinje osumnjičena njezina sestrična (27)

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Teško ubojstvo dogodilo se u utorak ujutro na ranču Mala Mila koji je u vlasništvu ujaka ubijene djevojčice.

Policijska uprava ličko-senjska dovršila je kriminalističku istragu o ubojstvu 14-godišnjakinje koje se dogoilo u u utorak ujutro u Žuljinama kod Lovinca u Lici. „Policijski službenici Pu ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovečkog zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Pu karlovačke, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu „, priopćili su iz Pu ličko-senjske.

Kako se se neslužbeno doznaje uhićena je 27- godišnja I. Č., sestrična nesretne 14-godišnjakinje.  Osumnjičenica će uz kaznenu prijavu za počinjenje teškog ubojstva u četvrtak biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Podsjećamo, teško ubojstvo dogodilo se u utorak ujutro na ranču Mala Mila koji je u vlasništvu ujaka ubijene djevojčice. Ona je kao i svake godine tijekom školskih praznika došla rođacima na ranč kod ujaka koji tamo zajedno sa braćom upravlja OPG-om i drži goveda na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubojstvo, kobnog je jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više porezotina i rana u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić.

Tijekom istrage je privedeno osmero članova djevojčine uže rodbine. Dvoje članova rodbine pušteno je na slobodu u srijedu predvečer, dok je nad njih šestero istraga trajala do samog okončanja.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI