ZADOBIO OZLJEDE OPASNE PO ŽIVOT: Dječaka je prvo vratima udarila vozačica, pao je na cestu pa ga je potom pregazio Mercedes

mup

Maloljetni vozač bicikla zadobio je u srijedu u Pirovcu po život opasne ozljede nakon što ga je prvo vratima automobila udarila vozačica Hyundaija, a potom je na njega naletio Mercedes, izvijestila je šibenska policija.

Do prometne nesreće je došlo kada 37-godišnja vozačica Hyundaija zagrebačkih registracija nakon bočnog parkiranja otvorila vrata vozila kako bi izašla, međutim nije prethodno provjerila može li to učiniti bez da ugrožava ostale sudionike u prometu.

Tako je vratima udarila maloljetnika na biciklu koji je pao na cestu nakon čega ga je pregazio Mercedes šibenskih registracija kojim je upravljao muškarac (65), koji je, kako je policija utvrdila bio pod utjecajem alkohola.

Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik je prebačen u Opću bolnicu Šibenik gdje je zadržan na liječenju.

Protiv neoprezne vozačice će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok će protiv muškarca naknadno biti podnesena prijava.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI