ZAGREB ĆE OVE GODINE IMATI NEŠTO SKROMNIJI ADVENT: Tomašević raspisao natječaj za kućice

screenshot

Zagreb je objavio “Javni natječaj za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge povodom božićnih blagdana na lokacijama – mjestima na površinama javne namjene na području Grada Zagreba”, odnosno kraće, natječaj za adventske kućice.

Iz natječaja je vidljivo kako će ovogodišnji Advent biti daleko skromniji. Naime, ponuđeni objekti će biti će svedeni na pet ulica i trgova, Gajevu i Bogovićevu, Trg bana Jelačića i Europski trg te Strossmeyerovo šetalište.

Predviđena su 93 objekta, što je znatno smanjeni obim u odnosu na prethodne godine kada je bilo postavljeno više stotina kućica.

Objekti su razvrstani u tri kategorije, tako da će ponuđači aplicirati za objekte za prigodnu prodaju koja podrazumijeva rukotvorine, suvenire, božićne ukrase i domaće proizvode te ugostiteljske usluge i slastice.

Advent počinje 27. studenog, a trajat će do 7. siječnja. Ponude za najam primaju se do 18. studenog, a javno otvaranje ponuda predviđeno je za 22. listopada.



U natječaju je postavljeno i ograničenje za broj kućica koje jednom ponuditelju mogu biti dodijeljene, a limit je postavljen na 25 posto lokacija.

Detalje natječaja možete pronaći OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI