Zaklao partnericu pred maloljetnim sinom pa snimku stavio na Facebook

screenshot

'Ovako završavaju one koje se igraju s muževima', pručio je ubojica

Abu Marwan brutalno je zaklao svoju partnericu tako što joj je pet puta zario nož u vrat.

Nesretna žena izbacila je Marwana iz kuće što ga je razbjesnilo, naime, on je želio da njihov sin živi s njim, na što njegova partnerica nije pristala.
Još bizarnije je to što je trenutak nakon brutalnog čina Marwan odlučio staviti video na Facebook gdje među ostalim poručuje svim ženama kako ovako završavaju one koje se ‘igraju s muževima’.

Bok, ja sam Marwan. Upravo sam bio sa svojom ženom. Izbacila me iz kuće i ja sam je ubo nožem. Rekao sam joj: ‘pusti mog sina da živi sa mnom’, no ona je odbijala to učiniti i htjela se obratiti socijalnoj službi. Tad sam joj 3-4 puta zario nož. Je li mrtva ili živa, ne znam. A ovdje je moj sin. On želi živjeti sa mnom. Samo želim živjeti sa svojom djecom. Ja nisam kriminalac, no ako vam netko ne dopusti da živite u miru, morate nešto učiniti”, rekao je Marwan na snimci.

Muškarac, inače porijeklom iz Sirije, nakon gnjusnog je čina istrčao iz kuće sa svojim 12-godišnjim sinom. Marwana je uhitila policija u gradu Karlsruhe nedugo nakon što je pobjegao s mjesta zločina u Mühlackeru, javlja Al Arabiya English. Mediji pišu kako je policija obaviještena o zločinu nakon što im je malena kći posvađanog para prijavila incident.

Snimka na kojoj zakrvavljeni ubojica objašnjava što se dogodilo, brzo je povučena s Facebooka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI