ZANIMLJIVA OBJAVA TRUMPOVA BIVŠEG ODVJETNIKA: `Moje predviđanje je da optužnice uskoro stižu´

Foto: Wikimedia Commons

Bivši odvjetnik Donalda Trumpa, Michael Cohen tvrdi da je njegov bivši klijent možda već odao tajne informacije koje je prikupio dok je putovao svijetom tijekom svog mandata u Bijeloj kući.

U ponedjeljak u objavi na TikToku, Cohen se osvrnuo na nedavni članak Washington Posta koji je izvijestio kako je bivši američki predsjednik sa sobom nosio povjerljive dokumente na prekomorska putovanja i spremao ih u hotelskim sobama, čak i u zemljama koje se smatraju protivnicima SAD-a.

Bivša tajnica za medije Bijele kuće u Trumpovoj administraciji Stephanie Grisham, također je rekla za Washington Post da dokumenti koje je njezin bivši šef tražio često “samo nestaju”.

Bivši Trumpov odvjetnik također je istaknuo da će Trump pokušati iskoristiti povjerljive podatke kako bi “osigurao da ostatak svog života ne provede iza rešetaka zbog optužbi za izdaju”.

Ranije je iznio teoriju da bivši američki predsjednik namjerava koristiti povjerljive dokumente koje je držao u svom domu Mar-a-Lago kao “pregovarački žeton” u slučaju da ikada bude u opasnosti da bude optužen ili zatvoren.“Moje predviđanje je da optužnice uskoro stižu”, zaključio je Michael Cohen u svojoj objavi na TikToku.

Inače, Cohen se osvjedočio kao bespoštedni kritičar lika i djela Donalda Trump, pa je za CNN rekao da je bivši predsjednik možda čuvao “ljubavna pisma” sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Una među dokumentima u svom domu.

Michael Cohen je 2018. priznao krivnju za počinjenje kaznenih djela uključujući utaju poreza, kršenje pravila financiranja kampanje i bankovne prijevare, a kasnije je osuđen na tri godine zatvora, piše Business Insider.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI