ZAŠTITAR DAVIO DJEVOJKU NA ZRĆU? Odalamio je u lice toliko jako da je pala? Na sve reagirao i organizator festivala

Austrijski dnevni list Kronen Zeitung piše o optužbi pet mladih Bečanki koje tvrde da ih je na plaži Zrće na otoku Pagu, tijeko festivala ‘Austria goes Zrće’ napao jedan od zaštitara na glavnom ulazu na plažu.

Prema njihovoj priči napad se dogodio 20. srpnja u 15:45 kad su htjele ući na plažu u čemu ih je spriječio zaštitar na glavnom ulazu. One tvrde da ih nije htio pustiti jer su nosile boce vode, što navodno nije dozvoljeno, a kad su se krenule raspravljati jednu je bocu vode izlio na glavu Bečanke, a onda ga je napala njena 25-godišnja prijateljica, koju je, po njihovim riječima, zaštitar počeo daviti.

Prema izjavi 25-godišnjakinje, muškarčevih se ruku oslobodila tako što da je udarila u predjelu pojasa, a on ju je potom udario u lice te je pala.


Treća je navodno muškarca vukla za majicu, a onda su djevojke otrčale do obližnjeg info pulta kako bi dozvale pomoć. No, po njihovim riječima, tu se agonija nastavlja, jer im nitko ne želi pomoći, ni sigurnosno osoblje, ni organizator, vlasnik plaže, pa tako ni jedan od zatečenih djelatnika, koji im savjetuje da napišu pritužbu.

Ipak, Kronen Zeitung na kraju članka navodi i reakcije organizatora na optužbe o nasilju:“Djevojke nisu imale 3G potvrdu – da su cijepljene, testirane ili da su preboljele zarazu koronavirusom i stoga im nije dozvoljen ulaz na plažu”, tvrdi organizator.

Organizator je također istaknuo kako je već pregledan i videomaterijal, opovrgnuvši sve optužbe o nasilju, prenosi Fenix Magazin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI