ZASTUPNICA SDP-a PONOVNO ŽESTOKO UDARILA PO PREMIJERU: ‘Pravosudni papa HDZ-a i Plenkovića je sudac Mrčela’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović smatra da će premijer Andrej Plenković i ovaj put učiniti sve da kandidat predsjednika Zorana Milanovića ne bude izabran za šefa Vrhovnog suda.

“On priznaje građanima da netko tko po njegovom mišljenju krši proceduru, a kandidat je predsjednika Republike, on nije dobrodošao jer krši proceduru. Međutim, kad netko krši proceduru, a odgovara HDZ-u i Plenkoviću, e on je najbolji kandidat i trebao bi biti predsjednik Vrhovnog suda. Plenković pokazuje da jedna pravila vrijede ako odgovaraju HDZ-u, a druga vrijede ako ne odgovaraju Plenkoviću i HDZ-u”, rekla je Ahmetović za N1.

“Oni očito ne mogu naći način kako prikriti svoju nevjerodostojnost. Vjerujem da je pravosudni papa HDZ-a i Plenkovića sudac Mrčela. Čekam kako će predstaviti da Dobronić nije dobar kandidat. On je sudac, građanin, koji pravosuđe promatra kroz prizmu propisa. HDZ-u smeta što je nepotkupljiv, nekorumpiran i neće dozvoliti politički utjecaj na pravosuđe”, kazala je Ahmetović.


Smatra kako će HDZ učiniti sve kako bi diskreditirali Dobronića te da premijer saborski aktualac koristi za vlastitu pozornicu kojom će si podići ugled i stvoriti autoritet nad svojim saborskim zastupnicima.

“Kad je rekao da je aktualac bio benigan, rekao je građanima da su njihovi problemi benigni. Čula sam pitanja o zdravstvu, boravku djece u obrazovnim ustanovama, o enormnom rastu cijena, o užasno sporoj obnovi i da će ljudi vjerojatno živjeti u neljudskim uvjetima dok se grade domovi za veterane na istom tom području… On misli da su ta pitanja benigna i da su problemi građana benigni”, govori Ahmetović koja se dotaknula i ministra Ćorića.“Ministra Ćorića nisam pecnula, nego suočila s notornim lažima koje iznosi u javnosti, da građani neće osjetiti povećanje cijene plina”, kaže Ahmetović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI