ZATVOREN PAŠKI MOST I DRŽAVNA CESTA DC54: Puše jak vjetar, oprez u vožnji

Sandra Simunovic/PIXSELL

Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvoreni su za sav promet zbog jakog vjetra, objavio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar puše na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između južnog dijela tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Mogući su odroni. U priobalju puše jaka bura, povremeno s olujnim udarima. Zimski su uvjeti na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Lici.

Zimski su uvjeti na cestama-zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema u Lici a DC42 Poljanak-Poljanak; DC429 Selište Drežničko-Prijeboj; DC218 Užljebić-Donji Lapac-Bjelopolje; ŽC5203 Dobroselo-Brotnja; ŽC5217 Donji Lapac-Dobroselo-Mazin-Bruvno.Opasnost je od naleta na životinju, a uočen je pas, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kod odmorišta Draganić u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Vozilo je u kvaru na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u tunelu SV. ROK u smjeru Zagreba te se vozi uz ograničenje brzine 60 km/h.

U prekidu su katamaranska linija Split-Brač (Milna)-Hvar-Korčula-Mljet (Pomena)-Dubrovnik; trajektna linija Šibenik-Kaprije-Žirije.

Katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka u prekidu je do 16 sati kada će katamaran započeti s redovnim održavanjem linije iz luke Rijeka.

Na graničnom prijelazi sa Srbijom GP Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju oko 3 sata na ulazu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI