ZATVORENICA NESTALA IZ KAZNIONICE U POŽEGI: Pobjegla je kroz zid koji je srušilo nevrijeme, ostavila je bebu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Zatvorenica Vesna Amić pobjegla je iz Kaznionice u Požegi, strogo čuvanog zatvora koji se zbog mjera naziva i ‘ženska Lepoglava’.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, zatvorenica je pobjegla na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza.

Ministarstvo pravosuđa kaže, zatvorenica je pobjegla iz kaznionice u kojoj izdržava kaznu od 6 mjeseci, a nakon što su utvrdili da je došlo do bijega, kaznionica u Požegi poduzela je sve radnje u svrhu pronalaska Vesne Amić. Okolnosti bijega još se utvrđuju, a policija obavlja poslove osiguranja vanjskog kružnog zida koji je stradao u nevremenu.

Telegram piše da je zatvorenica iskoristila činjenicu da je srušen dio debelog zida koji okružuje kaznionicu te koji je stradao u nevremenu koje je pogodilo Požegu 26. lipnja. Prostor od nekoliko metara srušenog zida osiguravala je pravosudna policija, no, s obzirom da je zatvorenica uspjela pobjeći, negdje se očito dogodio propust.

Sanacija zida počela je nakon bijega iz zatvora. Neslužbeno, zatvorenica je još u bijegu, a u kaznionici je ostala njezina beba, stara mjesec i pol dana.



Vesni Amić sudilo se u veljači ove godine na Općinskom sudu u Osijeku za kazneno djelo koje se kvalificira kao teška krađa.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI