ZAVRŠIO PRETRES U SLOVENSKOJ: Oglasio se odvjetnik Dragana Kovačevića nakon njegova uhićenja!

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jutros je ponovno prema nalogu USKOK-a uhićen bivši šefa JANAF-a i drugoosumnjičeni u aferi ”Janaf’ Dragan Kovačević.

U sklopu toga izvršen je pretres prostorija u Slovenskoj ulici. Po okonačnju samog pretresa i nakon što je Kovačević  napustio prostorije njegov je odvjetnik Tomislav Grahovac samo je kratko izjavio da Kovačević nije mogao počiniti djela kakva mu se stavljaju na teret.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama Kovačevića se tereti da je od jedne firme dobio luksuzni stan u samom centru Zagreba, točnije u Ban Centru na Europskom trgu. Uz Kovačevića su također se neslužbeno doznaje privedene još tri osobe – jedna iz Janafa te dvojica poduzetnika iz tvrtki Cefis i MGS.


“U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji kao rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave Ministarstva financija. Navedene radnje provode se u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, jutros je objavio USKOK.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI