ZAVRŠIO SABOR UJEDINJENE DESNICE! Imat će 8000 članova: ‘Okupili smo se oko ideje, zatomili smo ega’

Foto: 7dnevno

Hrvatski suverenisti su u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održali Sabor ujedinjenja desnice.

Stranku će kao predsjednik voditi Marijan Pavliček, dok će supredsjednik biti Hrvoje Zekanović. Izabrano je i predsjedništvo koje će imati deset članova.

Uz Pavličeka i Zekanovića činit će ga Vesna Vučemilović, Ladislav Ilčić, Željko Sačić, Davorin Karačić, Denis Bevanda, Dominik Klemenčić, Marko Milanović Litre i Frano Čirko.


“Ovo je dobar početak, okupili smo se svi kojima je dosta svađa. Okupili smo se oko ideje, zatomili smo ega, jer ideja suverenizma nikad nije bila aktualna kao sada“, rekao je Marijan Pavliček za Dnevno.hr.

Nova stranka bi trebala imati oko 8000 članova. Pavliček pojašnjava da će u novu stranku članovi starih neće ulaziti automatizmom, već će svatko potpisati privolu.Čelnici suverenista su potvrdili da je vrlo blizu ujedinjenje i s Neovisnima za Hrvatsku. Njihovo vodstvo bilo je danas u Lisinskom, a najavljuje se da bi taj proces trebao biti gotov uskoro.

Od čelnika drugih stranaka na Saboru ujedinjenja bio je HSP-ov predsjednik Nikica Augustinčić, a kao počasni gost došao je i Miroslav Škoro.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI