Zdravko Tomac otkrio zašto će glasati za Ružu Tomašić

Mnogo je na političkoj sceni bilo jadikovki zbog toga što se desnica nije ujedinila i zajedno izašla na izbore za EU parlament, jer tada bi se moglo očekivati mnogo bolje rezultate.

Slaže se s tim i profesor Zdravko Tomac, veteran hrvatske politike, koji kaže kako je to šteta “ne samo za desnicu već i za domoljubni dio hrvatskog naroda koji je polagao velike nade u sposobnost domoljubnih i suverenih snaga, koje se pretjerano ne razlikuju politički ni programski, kako će naći snage da naprave jedinstvenu listu pogotovo sad kad postoji preferencijalno glasanje”.

“Najjača je lista Ruže Tomašić, a neke šanse ima i lista Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih”, rekao je Tomac za direktno.hr. “Bilo bi dobro da se te dvije liste ne napadaju…. Jako je važno glasati za one stranke koje će se boriti za suverenu Hrvatsku. Uz Suvereniste, Neovisne za Hrvatsku, tu je svakako i Most.

Tomac je za Direktno i otkrio kako će on glasati za Ružu Tomašić. “Smatram kako se kod svakog drugog glasovanja može pogriješiti, ali se kod glasovanja za Ružu Tomašić koja se dokazala u Europskom parlamentu ne može pogriješiti”, rekao je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI