ZEKANOVIĆ MILANOVIĆU POSLAO POSPRDNI VIDEO! ‘Možda spoznate da ovo nije Čimi Čonga, nego Hrvatska’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik i bivši predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović na svom je je Facebook profilu preporučio predsjedniku RH Zoranu Milanoviću da se opusti uz film „The Pentagon Wars“ koji na sjajan način govori o temi kojom se u zadnje vrijeme bavi. To je kao što je poznato nabava američkih borbenih vozila Bradley M2A2.

Evo što mu je poručio u objavi koju je naslovio “El Presidente de Chimie Chonga”.

“Zanimljivo je kako su ovih dana dušobrižnici hrvatske nacionalne sigurnosti s ljevice i kvazi desnice predvođeni vama kao liderom oporbe skočili na zadnje noge kad se logično preispituje ponuda za nabavku američkih borbenih vozila Bradley M2A2. Naravno potpisana strateška partnerstva moraju ostati nepromijenjena, ovdje prije svega mislim na NATO, u kojem su vodeća zemlja naravno Sjedinjene Američke Države, međutim bilo bi nužno da unutar Saveza svi budu na jednak način svjesni smisla savezništva”, napisao je Zekanović.

Hrvoje Zekanović je ustvrdio i da biti suverena država ne znači srljati u upitne poslove samo radi potpisanog partnerstva te istaknuo da države koje drže do svoje suverenosti i koje istinski brinu o zaštiti teritorijalnog integriteta i zaštiti svog naroda moraju preispitivati sve ključne činjenice koje se tiču strateških odluka vezanih uz obranu.

“Predsjedniče, možda se nakon filma prisjetite da se država u kojoj ste izabrani na mjesto predsjednika Republike ne zove Čimi Čonga, nego Hrvatska. Također svim novopečenim stručnjacima za vojnu opremu toplo preporučam film kao vrijedan edukacijski materijal”, dodao je Zekanović u svojoj objavi i podijelio isječak iz filma u kojem se pojavljuju ovce i gorući tenk.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI