ZEKANOVIĆ O NASLOVNICAMA SRPSKIH MEDIJA: ‘Plenković vodi suverenističku politiku, a kad je Vučić htio orgijati po Jasenovcu rekao mu je ‘šišaj, rođo’, to je jako bitno’

Screenshot/N1

Saborski zastupnik i član vladajuće većine Hrvoje Zekanović za N1 osvrnuo se na sve aktualne događaje. Govorio je o sastanku Antikorupcijskog vijeća, a treba bi postati član toga vijeća u ime vladajuće većine.

Zasmetale su ga i naslovnice srpskih medija nakon što je objavljeno da Srbija više neće dobivati rusku naftu preko Jadranskog naftovoda.

Što se tiče sjednice Antikorupcijskog vijeća, Zekanović je rekao kako jedva čeka da sretne članove oporbe na saborskoj raspravi i da im nabije na nos što se događalo.

“Oni su na raspravu doveli čovjeka koji će vjerojatno kroz koji mjesec ili godinu služiti dugogodišnju zatvorsku kaznu, čovjeka kojemu ništa ne možete vjerovati, čovjeka koji je imao brojač novca u Klubu u Slovenskoj. Nije on po meni nerelevantan, nego svaki iole pametni gledatelj kad gleda taj cirkus će reći – vi stvarno ne radite dobru stvar”, istaknuo je Zekanović.

Dodao je kako je vjerovati rečenicama čovjeka poput Kovačevića, smiješno.



Na pitanje zašto ulazi u Antikorupcijsko vijeće odgovorio je kako je “procijenjeno da bi on na tom vijeću najbolje zastupao stavove vladajuće većine”.

“To što me pogotovo lijevi mediji toliko napadaju i vrijeđanja Grbina i Ahmetović govore da sam na pravom putu”, rekao je.

“Svašta su mi govorili ‘budala, glupan, klaun, žeton’, takva retorika od ljudi koji su uglađeni ljevičari to je nešto što je izvan svake pameti. To su vam ljevičari koji mene sanjaju i sanjat će me. Ako oni misle da ću ja u jednom trenutku podviti rep i pobjeći – neću”, naglasio je Zekanović.

Osvrnuo se i na naslovnice srpskih tabloida koji su žestoko udarili po Hrvatskoj nakon objave da Srbija više neće dobivati rusku naftu preko hrvatskog naftovoda.

Istaknuo je kako Plenković vodi suverenističku politiku i da je to jako bitno.

“Bitno je i ono što je napravio prije par mjeseci kad je Vučić htio orgijati po Jasenovcu pa mu je rekao ‘šišaj, rođo’. Ovo što mu je sada napravio, jasno mu je rekao da ruska nafta preko Jadranskog naftovoda neće ići i točka. Vulin ima sličnu i još goru retoriku i Brnabić ima sličnu i još goru retoriku. Meni je jako drago što se Plenković postavio na suverenistički način. Ne može Srbija sjediti na dvije stolice”, zaključio je Zekanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI