ZEKANOVIĆ PRISTUPIO HRVATSKOJ DEMOKRŠĆANSKOJ STRANCI! Greškom objavili na internetskim stranicama dan ranije

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Hrvatskoj demokršćanskoj stranci (HDS) pristupio je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, objavljeno je u utorak na internetskim stranicama stranke. Ona je inače dio saborske većine.

Objava HDS-a o novom članu ubrzo nakon objave je i povučena. U HDS -u su rekli da su vijest greškom objavili dan ranije te kako je za srijedu predviđeno službeno predstavljanje.

Zekanović je rekao Hini da će u srijedu na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru objaviti detalje o svom budućem političkom angažmanu.

“Polazeći od višedesetljetne potrebe za okupljanjem i suradnjom hrvatskih kršćanskih, suverenističkih i konzervativnih političara te imajući na umu pogubnost bezidejnih i populističkih politika koje bježe od svjetonazora, kao i stalnu opasnost od lijevih neoliberalnih politika, s velikim zadovoljstvom možemo izvijestiti kako od danas Hrvatska demokršćanska stranka osim Gorana Dodiga u Hrvatskom saboru ima još jednog autentičnog borca za kršćanske, konzervativne vrijednosti, Hrvoja Zekanovića”, objavio je HDS.

Podsjetimo, u deseti saziv Hrvatskog sabora Zekanović je ušao na zajedničkoj listi Domovinskog pokreta, Hrvatskih suverenista, Bloka za Hrvatsku, Hrvatske konzervativne stranke, Hrasta – Pokreta za uspješnu Hrvatsku, Stranke umirovljenika i Zelene liste u devetoj izbornoj jedinici.



Nakon što je izbačen iz Hrvatskih suverenista početkom 2022. djelovao je kao nezavisni zastupnik. Zekanovića su Hrvatski suverenisti, stranku koju je osnovao, izbacili zbog njegovih stavova o cijepljenju protiv Covida-19.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI