ZEKANOVIĆ UZVRATIO I NIJE OSTAO DUŽAN MILANOVIĆU: ‘Moguće je da je na drogama, neka se testira, to je ispod svake razine’

Screenshot/N1

Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović  je zapitao je li predsjednik Republike Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima budući da se, kako kaže, nesuvislo ponaša, a usto ga je okarakterizirao i kao neskrivenog rusofila.

“Ono što Milanović kontinuirano radi ne može se opravdati ni shvatiti kroz njegov karakter niti njegovu trenutačnu volju pa postavljam pitanje: je li Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima jer izgleda da njegovo ponašanje itekako ovisi o onome što on pije, puši ili konzumira na neki treći način” – rekao je Zekanović na konferenciji za novinare u Saboru

Pozivam njegove savjetnike i liječnike da ispitaju postoji li slučajno mogućnost da je nesuvislo ponašanje predsjednika države prouzročeno nečime što on konzumira na bilo koji način, kazao je Zekanović dodavši da i u Saboru ima podupiratelja Milanovićeve “blago rečeno katastrofalne politike”, a riječ je o SDP-u, Možemo i političkim nomadima iz Mosta koji ne skrivaju simpatije prema Milanoviću.

Ustvrdio je kako je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati.

“Prva je njegovo neskriveno rusofilstvo jer nije normalno da u vrijeme invazije Rusije na Ukrajinu ruski mediji gledaju Milanovića s velikim simpatijama, citiraju ga i prate. To je skandalozno”, ocijenio je Zekanović.



Druga je njegova neskrivena namjera da pomiluje Perkovića i Mustača, što hrvatskom društvu neće donijeti ništa dobro, poručio je.

Također je rekao kako je Milanović o njemu insinuirao nešto što ne odgovara istini.

“Neću ni govoriti što je insinuirao, ali to je ispod svake razine”, kazao je Zekanović.

Ne boji se kaže Milanovićevog odgovora.

“Ja mu nisam Banožić, ali nije stvar što će mi odgovoriti, nek’ se čovjek testira”, rekao je Zekanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI