ZEKANOVIĆ VJERUJE DA ĆE IM SE PRIDRUŽITI JOŠ ZASTUPNIKA: ‘Sigurni smo da će Škoro i Vučemilović biti sjajna akvizicija’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskih suverenista i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović komentirao je pristupanje Miroslava Škore i Vesne Vučemilović njihovu klubu.

“To je, evo, izašlo u javnost. I gospodin Škoro i gospođa Vučemilović su rekli da će nastaviti svoj rad u Saboru u klubu Hrvatskih suverenista, sigurni smo da će biti sjajna akvizicija i da ćemo zahvaljujući njima i nas četvero koji smo već u klubu itekako imati utjecaj na politike u Hrvatskom saboru”, rekao je Zekanović za N1.

Podsjetio je da su Suverenisti sa Škorom sudjelovali u dva izborna ciklusa i da su ga podržali kao predsjedničkog kandidata. Tvrdi da je osnivanje njihovog kluba bilo dogovoreno i prije parlamentarnih izbora.

Istaknuo je da su Suverenisti sada izjednačeni s klubom zeleno-lijeve koalicije, a i da su gotovo podjednaki s klubovima Mosta i Domovinskog pokreta. Vjeruje da će njihov klub još više narasti.

“Moram naglasiti i vjerujem da to nije sve, da ćemo mi kao klub i dalje rasti i da će drugi zastupnici, koji prepoznaju našu politiku, politiku na jasnim načelima suverenizma, kršćanstva, domoljublja to prepoznati i da će nam se pridružiti i poželjeti raditi u našem klubu”, smatra Zekanović koji nije želio kritizirati Domovinski pokret.



Naglasio je da jasnoća političkog izražaja karakteristična za njihov klub. “Mi smo jasni po svim pitanjima, mi smo jedini bili jasni po pitanju kandidatkinje za predsjednicu Vrhovnog suda, Zlati Đurđević, a onda su nas prozvali da podržavamo vladajuće. Bili smo jasni po pitanju pobačaja, jasni smo po bilo kojem pitanju. Ostali kalkuliraju i gledaju da se svide širem glasačkom tijelu, a mi imamo jasno glasačko tijelo, to je kršćansko, desno glasačko tijelo i ne bježimo dalje od toga”, zaključuje Zekanović za N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI