Zekanović za 7Dnevno: Mediji vam ovo nisu rekli o mom napadu na Pusić! Pusić bez komentara

screenshot

Jučerašnji zadnji dan narodnih zastupnika u Saboru prije uskrsne stanke obilježio je incident između zastupnika Suverenista Hrvoja Zekanovića i zastupnice GLAS-a i bivše ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić i to u raspravi  iz Vladina travanjskoga paketa pomoći gospodarstvu pogođenom epidemijom koronavirusa.

Nakon izlaganja Hrvoja Zekanovića došlo i do ispada zastupnika Suvrenista koji je Vesni Pusić (Glas) rekao “kuš”.

Pusić je u tom trenutku komentirala kako je Europska unija pripremila eura pomoći za vrijeme krize pa se požalila na to što joj je dobacio Zekanović.

“Pozivam vas sve da se ponašate pristojno i korektno, radimo u posebnim okolnostima. Nisam čuo, ali ako je to zaista tako bilo, najoštrije osuđujem prema onome što je učinio kolega Zekanović”, rekao je  predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Zastupnik Zekanović o svemu se očitovao i na svom Facebooku i tvrdi da stvari nisu baš takve kakvima ih prikazuje većina medija.



Neka ne bude nesporazuma, poručujem KUŠ svim POLITIČARIMA I POLITIČARKAMA koji su radili ili rade protiv interesa suverene hrvatske države.

Mediji nisu prenijeli dio kad mi Vesnica primitivno upada u riječ braneći Andreja, EU i globalizam, naravno bez pokrića. Također je znakovit složan napad na mene od strane oba krila partije, HDZ-a i SDP-a.
Što je zapravo zasmetalo gospođi Pusić pogledajte u videu kojeg neće vidjeti u mainstream medijima! napisao je Zekanović uz snimku dijela svog govora.

A samo za 7Dnevno Zekanović je još jednom, kratko komentirao jučerašnju situaciju u Saboru.

“Ja sam u Saboru redovno na meti Vesne Pusić, koja ne samo meni osobno upada u riječ što je naravno apsolutno neprimjereno a predsjednik Sabora Gordan Jandroković nikada na takvo što ne reagira.

Također je žalosna i “objektivnost” većine medija koji su izrezali moj govor a pustili samo njenu reakciju”, kazao je o svemu za naš portal zastupnik Suverenista Hrvoje Zekanović.

Nazvali smo za i priupitali i Vesnu Pusić za komentar jučerašnjeg incidenta na sjednici Sabora. Ljubazno nam se zahvalila na pozivu i kratko kazala da je svaki daljnji komentar svega što se dogodilo apsolutno suvišan i da ne  zaslužuje nikakvu daljnju pažnju i da sve što je imala reći o svemu rekla još jučer.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI