ZELENSKIJ IZRAZIO VELIKU ZABRINUTOST! ‘Moramo biti spremni, Putin bi mogao upotrijebiti nuklearno oružje’

Foto: Screenshot: YouTube

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij izjavio je za CNN da bi “sve zemlje svijeta” trebale biti spremne na mogućnost da bi ruski predsjednik Vladimir Putin mogao upotrijebiti taktičko nuklearno oružje u ratu protiv Ukrajine.

Zelenski je u u velikom intervjuu iz ureda predsjednika u Kijevu rekao da bi se Putin mogao okrenuti nuklearnom ili kemijskom oružju jer ne cijeni živote stanovnika Ukrajine.

Ne samo ja — cijeli svijet, sve zemlje moraju biti zabrinute”, kazao je Zelenski i dodao da, iako ta informacija ne zvuči realno, ona je istinita.

Navodi da Rusima život ljudi ne vrijedi ništa te da se ne trebamo bojati, nego biti spremni. “To nije pitanje za Ukrajinu, nego za cijeli svijet”, kazao je Zelenskij.

Zelenski je ostao u Ukrajini tijekom rata s Rusijom, a ukrajinske snage pružaju otpor pokušajima Kremlja da zauzme Kijev i prisiljavaju Rusiju da preusmjeri svoju vojsku na istočne i južne regije zemlje, gdje Ukrajina očekuje značajnu eskalaciju borbi u danima koji dolaze.Facebook Comments

Loading...
DIJELI