ŽENA U KOMI NAKON UDARA GROMA PRIJE DESETAK DANA: Srce joj je stalo na 30 minuta

Pixabay

Prije desetak dana 48-godišnjakinju, majku dvoje djece, Daniellu DiMambro, na splitskoj plaži Kašjuni pogodio je grom od 300 milijuna volti. Ona je i dalje je u komi te se bori za život, objavio je Dnevnik.hr.

Nesretna žena je sa svojom 19-godišnjom kćerkom bila među mnoštvom turista koji su bježali s plaže nakon što je prije desetak dana snažno grmljavinsko nevrijeme zahvatilo splitsku plažu Kašjuni. Prilikom bijega s plaže, udario ju je grom.

Odmah je prevezena u KBC Split gdje je stavljena na respirator i dobivala je sedative. Liječnici su joj istodobno liječili opekline, ozljede glave te unutarnje ozljeda.

Liječnici smatraju da se trenutno nalazi u stanju u kojem se može iz Hrvatske vratiti posebnim medicinskim letom. Nakon što sleti, trebala bi biti odvezena na daljnje liječenje.

Daniellina rođakinja je rekla da ona više nije pod sedativima, ali je još uvijek u komi.Dodala je da je još uvijek u teškom stanju te da joj je srce stalo na 30 minuta nakon udara groma.

“Svi smo jako zahvalni ekipi iz KBC-a Split na onome što su učinili. Bolnica je jako dobra”, rekla je.

Profesorica Sanda Stojanović Stipić, koja je sudjelovala u liječenju Danielle, rekla je kako liječnici vjeruju da je munja pogodila ogrlicu koju je nosila.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI