ŽENU SILIO NA PROSTITUCIJU, A NA SUDU SE BRANIO RIJEČIMA: ‘Ja moju ženu puno volim!’

Ilustracija

N.J. uvjeravao je suca istrage kako jako voli svoju ženu te da zbog toga neće utjecati na njezin iskaz i ponovno je tjerati na prostituiranje. No dobio je 30 dana pritvora i prijeti mu pet godina zatvora

“Ali gospodine sudac, ja moju ženu puno volim”l uvjeravao je suca istrage Županijskog suda u Zagrebu N. J., osumnjičen da je suprugu tjerao na prostituiranje.

On je, navodno, zbog dugova u koje je upao prisiljavao ženu na prostituiranje kako bi zarađenim mogao “isplivati” iz mora problema i vratiti dugove. Od ranije kažnjavan zbog prevare, krađe i lažnog uzbunjivanja N. J. je vrlo stručno nizao argumente zašto ne bi trebao, kako je to zatražilo tužiteljstvo, završiti u Remetincu kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo, kako piše 24 sata.

“Vidite gospodine sudac, ne mogu utjecati na svjedoke i svoju ženu jer sam preselio u Rijeku, a ne mogu niti ponoviti kazneno djelo jer je jako volim” – rekao je osumnjičeni i predložio sucu da mu, umjesto da ga pritvori, odredi mjere opreza.

No, sudac istrage njegove je argumnete odbacio pa će N.J. sljedećih mjesec dana provesti u zagrebačkom zatvoru.



Bude li kasnije optužen te eventualno i pravomoćno osuđen, prijeti mu od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI