ŽESTOK OKRŠAJ POZNATIH NOVINARKI! Hrga prozvala Zrinku Pavlić: Nikada nije napravila nijednu emisiju

Nakon što je na Tportalu objavljena televizijska kritika njihove poznate autorice Zrinke Pavlić u kojoj komentira povratak Dijane Čuljak na male ekrane u studiju Glorije, ista je ubrzo povučena s portala, međutim, reakcijama je ipak podlegla pa je na društvenim mrežama burno reagirala bivša voditeljica Mirjana Hrga.

”Žena je ženi najveći vuk”, konstatira bivša savjetnica predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iznoseći svoj osvrt na fejsu te za Pavlić navodi kako pišući ozbiljnu televizijsku kritikzu o autorici nove emisije o psihološkom zdravlju, kao jedan od ključnih argumenata navodi da će nekim mlađim gledateljima autorica (Dijana Čuljak) biti tek neka gospođa koja očito pretendira na titulu svjetske prvakinje u feniranju (stil: Burda 1981.). Pri tom gospođa vrijeđa sve koji bi radije uredno isfeniranu, čistu kosu…

”To vam je Hrvatska.

Ne danas nego i jučer.

I sve vam je jasno. Hrvatska puna “ljudi s lošim frizurama”, zavisti, nadmenosti, nerealiziranosti, odlučnih u diskvalificiranju i osporavanju samog prava ljudima na život, oporavak, nove početke koje imalo normalan i dobronamjeran, barem pristojnom šutnjom treba ispratiti. Naravno, osim svetaca koji su toliko bezgrješni da mogu držati slovo o moralu i etici. Imam dojam da je ova lijeva gospođa, šarmantna i draga već na prvi pogled, kritiku napisala i prije najavne špice.Piše “o simbolu pristranog političkog novinarstva na HTV-u devedesetih”.

Zabavno. Ima li gospođo 2021., u miru a ne u ratu pristranog političkog novinarstva ili je on blagoslovljen kroz čarobnu definiciju “aktivizma”? Ona bi odlučivala kojim “facama” treba dopustiti povratak!

Ludo zabavno. Koji su to kriteriji osim – loše frizure (OMG!) i “upeglanosti”? (pročitajte “kolumnu” na Tportalu). Kaže televizijska znalica koja nije napravila ni jednu emisiju, ni jedan tv projekt, ni jedan izvještaj s ruba života da “ostaje činjenica da je prva epizoda ovog serijala bila izuzetno statična i dosadna. Mogli ste je bez problema pratiti i kao radijsku emisiju ili audio podcast jer se u njoj vizualno nije događalo baš ništa zanimljivo ili informativno…” Zašto nepristrana gospođa nikada nije isto i očigledno primijetila u news-programu koji se emitira na tv kanalu i apriori podrazumijeva sliku – koje tamo nema – što taj program dovodi u neviđenu kategoriju “radio-televizije”.

No, kako da ih kritizira kad oni broje tuđe babe koje su cijepljene i nisu, trče kao zadnji voajeri po ulici i špijuniraju kako nanišanjena žrtva sprema “mobitel u džep” umjesto da ogovori kad ih zovu takve novinarske face.

Uistinu, što je jedna emisijica koja govori o psihološkom stanju poljuljanog društva na nekom portalu, u odnosu na radio-tv prijenos jurišnika? Gospođo, čestitam.

I zbog vas takvih danas imate to što imate”, komentirala je Hrga objavivši fotografiju kako kolegice Čuljak tako i fotografiju ove poznate TV kritičarke.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI