DJEVICA MARIJA OTKRILA ULOGU ARHANĐELA: Pomažu u borbi protiv Sotone

Na blagdan arhanđela Gabriela, Rafaela i Mihaela, Djevica Marija je 1981. godine preko svećenika don Stefana Gobbija otkrila njihovu ulogu među ljudima ovog doba.

“Borite se, predragi sinovi, apostoli moji, u ova vaša posljednja vremena. Ovo je čas moje bitke. Ovo je čas moje velike pobjede. S vama u boju su i Gospodinovi anđeli koji, na moju zapovijed, vrše zadatak koji sam im povjerila.

Svi nebeski duhovi su svjetlosna i moćna bića i nalaze se tako blizu Boga, te ga ljube, služe mu, brane ga i slave. U svjetlu Presvetog Trojstva, oni vide sve opasne i podle zasjede, namještane po zlim duhovima koji se bore protiv Boga i njegove kraljevske vlasti. Ovo je jedna strašna bitka, koja se odvija iznad svega na nivou duhova: dobri protiv loših; anđeli protiv demona. I vi ste upleteni u ovu veliku bitku i zbog toga se uvijek morate povjeravati njihovoj sigurnoj zaštiti i molitvom često zazivati njihovu silnu pomoć.


Svi nebeski duhovi poznaju moju nakanu, znaju čas moje pobjede, vide kako je napad pakla u ovim vašim vremenima postao snažan, stalan i sveopći. Sotona je uspio učvrstiti svoju vlast u svijetu i već se osjeća sigurnim pobjednikom. Ali blizu je čas njegovog velikog i konačnog poraza. Zato je borba sve oštrija i zato ste vi, zajedno s Gospodinovim anđelima, pozvani u boj. Demonsko oružje je oružje zla, grijeha, mržnje, nečistoće, oholosti i bune protiv Boga.

Oružje nebeskih duhova koji su uz vas u boju oružje je dobra, božanske milosti, ljubavi, čistoće, poniznosti i poučljive pokornosti volji Gospodinovoj. Nebeski duhovi imaju zadaću da vas jačaju, da vam liječe rane, da vas brane od zamki mog Protivnika, da vas štite od zla i da vas vode svijetlim putem moje volje.Arkanđeo Gabrijel bio je od Boga poslan da primi ‘Da’ vaše nebeske Majke; danas mu je zadatak da primi vaše ‘Da’ volji Oca. On vas jača i podupire, vodi vas na put hrabrosti i herojskog svjedočenja za Isusa i njegovo Evanđelje.

Arkanđeo Rafael krijepi vašu slabost, izlijeva melem na svaku vašu ljutu ranu i oslobađa vas tereta umora i malodušnosti, kako biste mogli nastaviti bitku sa štitom vjere i oklopom ljubavi i svetosti.

Arkanđeo Mihael vas brani od svih strašnih napada Sotone, koji se posebno okomio na vas koji ste dio moje čete i koji poslušno puštate da vas vodi vaša nebeska voditeljica. Koliko bi samo puta bili žrtve Sotoninih napada da arkanđeo Mihael nije posredovao za vašu obranu i zaštitu! Zazivajte ga često tako djelotvornom molitvom egzorcizma protiv Sotone i pobunjenih anđela, jer on vas vodi u ovom boju tako da svaki od vas može izvršiti zadatak koji mu je nebeska Majka povjerila.

Zato se sjedinite se u srdačnom i bratskom jedinstvu života, molitve i djelovanja sa svim nebeskim duhovima koji se s vama zalažu u boju iste bitke i pripremaju velike Božje pobjede u slavnom Kristovom kraljevstvu koje će vam doći zajedno s trijumfom mog bezgrješnog srca u svijetu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI