Bivši sotonist vidio pakao i upoznao Isusa! Upozorava na ono što je radio ljudima…

Screenshot

John Ramirez, čovjek koji se bavio raznim okultnim praksama od svoje osme godine jer ga je otac prisilio da sudjeluje u sotonističkim ritualima,  objašnjava kroz što je sve prolazio tijekom svog života kojeg je predao Sotoni. Osobno se susretao sa sotonom kao sljedbenik kulta “Santeria Cult”. Nanosio je zlo ljudima i bavio se astralnom projekcijom. Njegov je zadatak bio uništiti i “paralizirati” duh čovjeka vjernika.

Upozorava da sve što se događa na van, odvija se i u duhovnom svijetu.

Mrzio je ljude i Boga. Svjedoči kako je svoju dušu prodao vragu i kako je s njim pričao kao što sada priča s čovjekom. Najpotresnije iskustvo koje ga je dovelo Kristu bio je susret s paklom.

– Bila je to 1999. godina kad sam doživio nadnaravno iskustvo napuštanja tijela. Otišao sam u pakao i vratio se. Tada sam odlučio dati svoj život Isusu – kazao je Ramirez, dodajući:

“Napustio sam tijelo i vozio sam se vlakom u paklu. Taj je vlak bio pun ljudi. Išao je tako brzo, brže od bilo čega na zemlji. Vlak se srušio u paklu, a u njemu je bio demon Jezabel, koji me nazivao izdajnikom.”Detaljno prepričavajući svoju viziju, Ramirez tvrdi da ga je Sotona  uvjeravao da ga voli i štiti, da je on njegov otac.

– Sotona te ne može voljeti. Stvoreni ste na sliku Božju i podsjećaš na Isusa. Zato vas Sotona nikada neće voljeti. On će vas mrziti, pa će se pretvarati da vas voli dok ne izgubite sebe.

Ramirez dalje opisuje kako se u trenutku kad ga je Sotona htio zgrabiti pojavio veliki križ. Križ se postavio između Ramireza i Sotone i u tom se trenutku Ramirez vratio u svoje tijelo.

– Znao sam da mi je s time Bog htio reći da imam šansu da se obratim, pokajem i da ga slijedim. Od tada sam samo glasnik Gospodina Isusa Krista. Nemam ništa što bih vam mogao ponuditi ili vam pružiti, ali mogu vas usmjeriti prema onome koji vam može dati sve.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI